ДАМЕКС како најреномирана фирма во областа на пекарството во последите 25 години во Македонија и денес е генерален застапник и дистрибутер на повеќе реномирани фирми производители на суровини за пекарство.

ДАМЕКС е единствен производител на безглутенско брашно во Македонија. Со ова ДАМЕКС допринесува за полесно и поквалитетно снабдување со безглутенско брашно на лицата кои се нетолерантни на глутен.

zadna naslovna

zadna1 zadna2