image2751

Маргарините ЗВИЈЕЗДА -Загреб, Република Хрватска својот лидерски статус на пазарот го изборија со стабилноста на квалитетот, бидејќи се произведени од најквалитетни сировини од растително потекло и не содржат холестерол.

Додатно се збогатени со витамините А,Д и Е.


TROPIC специјален маргарин наменет за производство на лиснати теста. Најдобри резултати дава на температура од 20 C.

Пакување: 8 ламели од 2.5 кг во транспортна кутија од 20 кг.


images

ARCTIC специјален маргарин наменет за производство на лиснати теста. Најдобри резултати дава на температура под 20 C.

Пакување: 8 ламели од 2.5 кг во транспортна кутија од 20 кг.


image2971

KROASAN маргарин со арома на путер наменет за производство на свежи, трајни и замрзнати од квасно лиснато тесто (кроасани, данско лиснато пециво…). Најдобри резултати дава на температура од 18 до 20 C.

Пакување: 8 ламели од 2.5 кг во транспортна кутија од 20 кг.


images (15)

BV маргарин се употребува во слаткарство и пекарство.

Пакување: 4 блока од 5 кг во транспортна кутија од 20 кг.


images (3)

Маргарин за KREM се употребува во слаткарство за производство на различни кремови за слатки и колачи. Има неутрален мирис и лесно се ароматизира. Добиениот крем е мазен, пенаст, стабилен и лесно се нанесува на тесто.

Пакување: 4 блока од 5 кг во транспортна кутија од 20 кг.